Nieuws uit de Zorgstal: we hebben weer plaats voor nieuwe cliënten!

By december 18, 2018Nieuws

Het is bijna tijd voor de feestdagen, maar er is de afgelopen periode zoveel gebeurd op de Zorgstal, dat we op de valreep nog een mooi nieuwsoverzicht van de afgelopen tijd hebben.  

  • Er zijn weer plaatsen beschikbaar voor nieuwe cliënten! Wij hebben plaats op de dagbesteding, zaterdagopvang en op onze woonunits, voor als je een plekje voor jezelf of iemand anders zoekt om (begeleid) te wonen. Meer weten? Kijk hier.
  • Dinsdag 11 december hebben wij eens een echte grote schoonmaak gehouden. Cliënten, vrijwilligers en medewerkers hebben flink de handen uit de mouwen gestoken om te zorgen dat Zorgstal Gerrist schoon en fris het nieuwe jaar tegemoet gaat. Het was een supergezellige dag, waarbij we hard hebben gelachen en nog harder hebben gewerkt. Foto’s volgen nog!
  • We hebben een splinternieuwe Facebookpagina! Kijk hier voor ons laatste nieuws en leuke foto’s van evenementen. Zo ben je altijd op de hoogte. Like onze pagina hier.
  • Per 1 november 2018 is Alfred Gerrits niet langer werkzaam bij Zorgstal Gerrits.
  • Uiteraard zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers die graag met mensen en paarden werken. Maar het kan ook zijn dat je jouw hobby graag wilt delen met onze cliënten, bijvoorbeeld voor een paar uur per week. ook in dat geval ben je natuurlijk van harte welkom bij ons! Kijk hier hoe je je aan kunt melden.
  • Misschien las je het al eerder, maar in oktober ontvingen wij het keurmerk kwaliteitswaarborg zorgboerderijen ontvangen. Zo weet je dat wij aan alle eisen voldoen die er aan dit keurmerk worden gesteld en ben je verzekerd van goede zorg. Meer weten over het keurmerk? Kijk hier.
  • Tot slot:

Het team van Zorgstal Gerrits wenst je fijne feestdagen en een heel mooi en gezond 2019!

feestdagen