De enige echte zorgstal van Nederland

In 2006 is De Zorgstal begonnen als dagopvang waarbinnen paardenverzorging een belangrijke rol speelde. In 2014 is De Zorgstal verhuisd naar een ruimere locatie in Radewijk waar naast dagopvang ook wonen (24-uurs opvang) mogelijk is.

Ons doel is een veilig thuis bieden voor jongvolwassenen, met passende zorg en persoonlijke aandacht. Een plek creëren voor hen met een complexe zorgvraag die elders niet de juiste zorg kunnen vinden.

Wij zijn een maatwerkvoorziening beschermd wonen en bieden groepsgerichte en individuele begeleiding en verzorging aan cliënten met een verstandelijke of psychiatrische beperking. Onze aanpak is persoonlijk en wij leveren altijd zorg op maat. We hebben een vast zorgteam en door de kleinschaligheid kunnen we de zorg op tijden en wensen van de cliënt leveren. Er is mogelijkheid tot dagopvang met of zonder verblijf waarbij de persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden centraal staan.

Erkend leerbedrijf

De Zorgstal is een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat wij voldoen aan de kwaliteitscriteria die zijn opgelegd door de brancheorganisatie. Hierdoor kunnen jongeren als onderdeel van hun BBL-opleiding een baan of stage bij ons vinden. Zij krijgen dan een (leer)arbeidsovereenkomst. Dat kan zowel voor onbepaalde als voor bepaalde tijd zijn, fulltime of parttime.

Wat zijn de voordelen? Jongeren kunnen hun theoretische kennis direct in de praktijk toepassen en praktische vaardigheden dagelijks uitvoeren. Hierdoor bouwen zij naast hun studie werkervaring op die goed bruikbaar is voor hun cv en toekomstige baan.

Meer weten?
Wil je meer weten over wat een erkend leerbedrijf is of hoe je zelf een BBL-opleiding kunt doen? Kijk dan hier.

Interesse in een stageplaats?
Neem dan snel contact met ons op. Dat kan telefonisch op +31 (0)6 -2158 8140 of per mail. We hopen snel iets van je te horen!

erkend leerbedrijf

Algemeen directeur

Matthijs Betgen

Manager kwaliteit

Anita Deemter-Weits

Anita is jarenlang werkzaam geweest in de zorg als begeleider en leidinggevende.

Onze begeleiders zijn heel divers opgeleid

  • Opleiding specifieke doelgroepen
  • Jeugdzorgwerker gevorderde professional
  • Intensieve ambulante gezinsondersteuning

Voor professionele ondersteuning is er ook een Orthopedagoog generalist aanwezig. 

Matthijs Betgen